Lobod AS

Personvernerklæring

Introduksjon
Vi i Lobod.no tar personvernet ditt på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter personopplysningene dine når du bruker nettsiden vår.

Datainnsamling
Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir til oss gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og annen informasjon du velger å oppgi.

Bruk av Informasjon
Informasjonen vi samler inn fra kontaktskjemaet brukes til å:

  • Besvare henvendelser og gi deg nødvendig støtte.
  • Forbedre våre tjenester og din brukeropplevelse.
  • Kommunisere med deg om oppdateringer eller tilbud relatert til våre tjenester, med mindre du har valgt dette bort.


Beskyttelse av Data

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Deling av Informasjon
Din personlige informasjon vil ikke bli solgt, utvekslet, overført, eller gitt til noen andre selskaper av noen grunn, uten ditt samtykke, annet enn for det uttrykte formålet å levere den etterspurte tjenesten.

Dine Rettigheter
Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysningene vi har om deg. Du kan også motsette deg behandlingen av dine personopplysninger og be om begrensning av behandlingen.

Endringer i Personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den oppdaterte versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

Kontakt Oss
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Kontakt oss

Snakk med oss om det er noe du lurer på!

Trenger du hjelp eller bare lurer på noe? Fyll ut skjemaet nedenfor, eller kontakt oss direkte via telefon eller e-post, så står vårt team klart til å hjelpe deg med dine behov.